Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru granița România – Bulgaria (BRCT Călărași) lansează un anunț pentru achiziționarea de servicii de mentenanță (verificare și/sau reglare și/sau mici reparații) pentru bariera de acces în parcarea Centrului de Informare și Cooperare în Afaceri Călărași, zona Chiciu, Călărași, precum şi achiziționarea unui număr de 25 de telecomenzi programate ce acţionează bariera.
Prestarea serviciilor de mentenanță se va efectua în parcarea Centrului de Informare și Cooperare în Afaceri Călărași, zona Chiciu, localitatea Călărași, județul Călărași în termen de 3 zile de la declararea ofertantului câștigător.
Produsele (telecomenzile programate) se vor livra gratuit la sediul BRCT Călărași, zona Chiciu, localitatea Călărași, județul Călărași în termen de 15 zile de la declararea ofertantului câștigător.
Valoarea maximă estimată pentru prestarea serviciilor de mentenanță (verificare și/sau reglare și/sau mici reparații) este de 150 lei, inclusiv TVA, iar valoarea maximă estimată pentru furnizarea telecomenzilor programate ce acționează bariera este de 3.125 lei, inclusiv TVA, respectiv 125 lei, inclusiv TVA/buc.
Plata se va efectua cu OP în termen de 15 zile lucrătoare de la prestarea serviciilor, furnizarea produselor şi primirea facturii fiscale.
Ofertele se depun până la data de 25.03.2021, ora 13:00 la adresele de e-mail: info@calarasicbc.ro și sorin.dalimon@calarasicbc.ro.
Oferta câștigătoare va fi cea care va avea cel mai mic preț și va îndeplinii cerințele din anunț.